Králiček Kornel píše príbeh - Bently, Peter; Fosterová, Emma; Melmonová, Deborah; Madarásová, Jitka (Svojtka & Co., s.r.o. Bratislava, 2014)
Som králiček Kornel a veľmi rád čítam. Ale písať vlastné príbehy? To neviem. Čo keby som to skúsil? ů Podarí sa mu to? Bude inšpirovať aj vás k písaniu vlastných príbehov?
Som králiček Kornel a veľmi rád čítam. Poslednú dobu radi čítajú aj všetci moji kamaráti - sestrička Bela, veveričiak Viktor, žabka Žofka aj myšiak Max. Ale písať vlastné príbehy? To neviem. Čo keby som to skúsil? Nerád by som svoj príbeh, ktorý som vymyslel, pokazil... Podarí sa to králičkovi?
A aké to bude čítanie? To už si budete musieť v tejto knižke s veselými obrázkami prečítať sami. A možno vás to inšpiruje aj k písaniu vlastných príbehov.
Keywords: Králiček Kornel; anglická literatúra; literatúra pre deti; písanie; veľké písmená; príbehy, ktoré vysvetľujú svet; pre najmenších čitateľov