Umenie koktailov - Mikšovič, Alexander (Svojtka & Co., s.r.o, 2011)
Každým rokom pribúda mnoho nových barov a takisto barmanov, ktorí vymýšľajú stále nové a nové kombinácie alkoholických i nealkoholických nápojov. Publikácia Umenie koktailov je odrazom všetkých zmien vo svete barmanstva. Prvýkrát v slovenskom jazyku vychádza úplný súhrn všetkých 54 receptúr miešaných nápojov, ktoré definovala International Bartenders Association. Tie najvýznamnejšie koktaily a longdrinky, ktoré patria k najobľúbenejším na svete, nájdete s podrobným receptom a farebným obrázkom. Obsahuje aj podrobné návody na prácu pri barovom pulte domácom i profesionálnom.