Zakázaný inštinkt - Darsane, Viktória slovenská autorka (Motýľ, 2011)
AKO SI MÔŽE VYBUDOVAŤ ŠŤASTNÝ VZŤAH ODBORNÍČKA NA RIEŠENIE NEVERY? Simona je úspešná psychologička s prestížnym miestom v stavebnej firme. Denne rozdáva rady svojim klientom, hoci v skutočnosti je na tom horšie než oni sami. Ona by tú radu potrebovala najviac... Keďže však musí v práci denne riešiť problémy neverníkov, nadobúda pocit, že nikdy nenájde toho správneho muža. Lenže... Je možné milovať chlapa, o ktorom vlastne nič neviete? Simona sa rozhodne zariskovať a riadiť sa svojím inštinktom. Nasadne na kolotoč vášne, túžby a hry na dôveru. No čo ak vám váš inštinkt namiesto lásky napokon ponúkne iba NEVERU?