Sprievodca vínami Slovenska - Hronský, Vladimír (SLOVART, spol. s r. o., 2014)
Aj vy sa prestávate orientovať v obrovskom množstve ponúkaných slovenských vín a strácate prehľad? Chceli by ste tie najlepšie a medailami oceňované vína ochutnať?