Multiorgasmická žena - Chia, Mantak thajský učiteľ taoizmu; Abrams, Rachel Carlton (PRAGMA, 2006)
Kniha Multiorgasmická žena je určena pro ženy. Za skvělého odborného vedení se v ní vydáte na intimní cestu za svou touhou a sexuálním uspokojením. Pomůže vám objevit nejen svůj skutečný sexuální potenciál, ale také se naučíte zdravě si užívat život ve svém těle.