Multiorgasmická žena - Chia, Mantak thajský učiteľ taoizmu; Abrams, Rachel Carlton; Ryčová, Pavla (Praha PRAGMA, 2006)
Kniha Multiorgasmická žena je určena pro ženy. Za skvělého odborného vedení se v ní vydáte na intimní cestu za svou touhou a sexuálním uspokojením. Pomůže vám objevit nejen svůj skutečný sexuální potenciál, ale také se naučíte zdravě si užívat život ve svém těle.
Kniha začíná testem, který vám pomůže uvědomit si své vlastní sexuální možnosti, které jsou vždy jedinečné. Provede vás sérií cvičení, jež vám umožní zažít mnohonásobné orgasmy a pocit dobrého zdraví a vitality, a nakonec se zaměří na popis vývoje a změn sexuálních potřeb během života ženy.
Keywords: americká literatúra; sexuálna výchova; sexuálny život; erotika; sexuálne uspokojenie -- žena; populárno-náučné publikácie