Pavel Apoštol - Harrill, Albert J. americký autor (Mladá fronta a.s, 2015)
Sokrates, Alexandr Veliký, Kleopatra, Augustus ľ nikdo by nepopřel, že každé z těchto jmen patří klíčové postavě klasického starověku. Dá se k nim však přiřadit i svatý Pavel?