Pred nami 5. - Toddová, Anna americká autorka a scenáristka 20. marca 1989; Kruteková, Klára (Bratislava IKAR, a. s., 2020)
Nevinná kráska a potetovaný búrlivák. Tessa a Hardin. Ich vzťah bol viac ako turbulentný. Spočiatku šlo o hru, no postupne sa Tessa stala celým Hardinovým svetom a oboch ich prevalcovala skutočná, nespútaná láska. Pripomínala smršť, ktorá so sebou strhávala všetkých naokolo. Hardin balansoval na hrane krutosti, Tessa trpela. Lenže správanie človeka pochopíme až vtedy, keď zistíme, čo mu predchádzalo. Zrazu sa všetko javí inak. A Hardin je toho dôkazom. Naozaj sa ich vzťah nemohol zaobísť bez sĺz?
Posledný diel série After odkrýva, čo sa udialo predtým, ako Hardin stretol Tessu, ale aj čo sa odohralo potom. Úplne zmení váš pohľad na hĺbavého chlapca aj anjela, ktorý sa doňho zamiloval, a na ich divokú #hessa romancu.
Fanfikcia Anny Toddovej dosiahla miliardu prečítaní na internete a očarila čitateľov po celom svete! Stala sa svetovou senzáciou. Prvý diel sa už právom dočkal filmového spracovania a usilovne sa pracuje na druhom.
Keywords: After; americká literatúra; príbehy zo súčasnosti; príbehy o láske; pre mládež; sfilmovaný príbeh