Kde bolo, tam bolo - Smoláriková, Mária; Cloke, Rene (Junior, s.r.o, 2013)
V tejto krásne ilustrovanej knihe nájdu deti nestarnúce rozprávky z celého sveta. Rozprávky sú pútavé a deti sa k nim budú určite radi vracať.