Kde bolo, tam bolo - Smoláriková, Mária; Cloke, Rene (Junior, s.r.o. Praha, 2013)
V tejto krásne ilustrovanej knihe nájdu deti nestarnúce rozprávky z celého sveta. Rozprávky sú pútavé a deti sa k nim budú určite radi vracať.
Keywords: Tri prasiatka; Tri medvede; Palček; Kocúr v čižmách; Snehulienka a sedem trpaslíkov; Aladinova čarovná lampa; anglická literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - klasické; veľké písmená; pre najmenších čitateľov