Sen noci svätojánskej : A Midsummer Night?s Dream - Shakespeare, William anglický dramatik 26. 4. 1564 - 23.4.1616 (Nový čas - knižnica, 2017)
Hra rozpráva o dobrodružstvách štyroch mladých aténskych zaľúbencov a skupiny ochotníckych hercov so skupinou víl a škriatkov, ktorí žijú v tmavom lese za mestom. Sen noci svätojánskej patrí medzi Shakespearove najobľúbenejšie komédie a často sa hráva na celom svete.