Dědek na kole - Feldstein, Petr český autor 8. decembra 1943 (Grada Publishing, a.s, 2016)
Dědek na kole a další fejetony, kterých v knížce najdete rovných sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho neuráží, naopak povznáší. Texty doplňují ilustrace Miroslava Bartáka.