Láska z donucení - Alexanderová, Meg (HarlequinCollins Polska sp. z o.o, 2017)
Po tragické smrti otce zjišťuje India se svou matkou a sestrou, že zůstaly bez prostředků a jejich domov propadl lordu Ishamovi jako náhrada za otcův nesplacený dluh v kartách. India stojí před zásadním rozhodnutím: stát se oddanou manželkou lorda Anthonyho Ishama, nebo zbytek života strávit bídě a nouzi. Pro záchranu rodiny se India obětuje. Čím víc se ale svatba blíží, tím víc India odhaluje lordovu citlivou povahu. A vášeň v jejich vztahu na sebe nenechá dlouho čekat!