Vila na Capri : Osudný večer v Římě - Lee, Miranda; Hewittová, Kate (Harlequin Polska sp. z o.o, 2020)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr. Dozvídá se, že otec, jehož nikdy nepoznala, jí odkázal luxusní vilu na ostrově Capri. Leonardo se stává jejím ochotným průvodcem a Veronica tuší, že i když jeho svodům už jednou odolala, tentokrát to nebude tak snadné ů