Řecký slib : Na maškarním plese - Pammiová, Tara; Andersonová, Natalie (Harlequin Polska sp. z o.o, 2020)
Valentina vždy věřila, že vztah mezi ní a Kairosem je skutečný ľ až do zničujícího odhalení, že jejich manželství není nic jiného než obchodní úmluva. Navzdory nepopiratelné chemii odmítá s chladnokrevným Řekem zůstat. Jenže když se mezi nimi opět rozhoří vášeň, je Valentina vydaná na milost vlastní touze...