Zabudni na minulosť - Gillerová, Katarína slovenská autorka 27. marca 1958 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2019)
Vo svojom ôsmom románe nám Katarína Gillerová ponúka pútavý príbeh dvadsaťsedemročnej Saše a jej mamy, ktoré sa každá po svojom vyrovnávajú s tragédiou, čo postihla ich rodinu. A hoci sa zdá, že vedia všetko o tej nešťastnej udalosti v Tatrách, pri ktorej zahynuli Sašin otec a sestra, po troch rokoch je odrazu všetko inak...