501 kytarových akordů - Capone, Phil; Sázavská, Jana (Slovart, s.r.o, 2019)
Kompaktný slovník predstavuje 501 akordov spolu s ich najčastejšími zápismi. Uvádza jasné fotografie, jednoduché diagramy a návody. Špirálová väzba umožňuje rozložiť knihu na zjednodušenie manipulácie počas hry. V tabuľke možno nájsť jasný nákres prstokladov pre každý akord. Pod jednotlivými akordmi sú uvedené poznámky k technike. Či už preferujete rock, pop, blues, soul, jazz, funk, country alebo klasickú gitaru, táto vrecková príručka predstavuje techniky skvelej hudby z vášho nástroja a pomôže vám stať sa ozajstným majstrom akordov.