Chladnokrvne. 5. - Bryndza, Robert anglický autor krimi, žijúci na Slovensku 15. januára 1979 (Grada Publishing a.s. - Cosmopolis, 2019)
Chladné londýnske ráno. Veľký kufor, ktorý vyplavila Temža. Detektív šéfinšpektor Erika Fosterová a jej kolegyňa Mossová už tušia, že ich vnútri čaká nepríjemné prekvapeneů Ale na to, čo naozaj nájdu, keď sa im zhrdzavený kufor podarí po niekoľkých márnych pokusoch otvoriť, nemôže byť pripravený nikto...