Spiš - Kucharík, Juraj (Dajama, 2018)
Spiš patrí bez pochýb k regiónom s najsilnejším turistickým potenciálom na Slovensku, ba až v stredoeurópskom meradle. Na pultoch slovenských kníhkupectvách nájdete knižnú novinku ľ turistického sprievodcu Spiša.