Florbal - Ondruš, Dušan (ŠK Juventa Žilina, 2010)
Florbal - ako trénovať a hrať - metodicko-didaktická príručka pre trénerov, cvičiteľov a učiteľov TV.
Keywords: slovenská literatúra; loptové hry; florbal -- pravidlá; športový tréning -- florbal; kondičný tréning -- florbal; metodické príručky