Poviedky. Videla som anjela!. 2. - Pankovčín, Václav slovenský autor 21. mája 1968 - 18. januára 1999 (Koloman Kertész Bagala, 2019)
Poviedky a krátke prózy najvýraznejšieho predstaviteľa magického realizmu na Slovensku zaradené do 2. zv. súborného diela sú z kníh Tri ženy pod orechom a Bude to pekný pohreb, doplnené o 21 rozpracovaných poviedok z pozostalosti. Ilustrácie Fero Guldan.