Královské vyjednávání. Miliardářovo prozření - Hunterová, Kelly; Ellisová, Lucy; Blatný, Marek; Hansalová, Hilda (HarperCollins Polska sp. z o.o. Warszawa, 2019)
Královské vyjednávání
Korunní princ Byzanmachie obětoval své zemi a svému lidu celý svůj život. S výjimkou jediného týdne, na který nedokáže zapomenout. S výjimkou jediného týdne, prožitého s Anastasií, již dodnes vídá ve svých snech. Po sedmi letech se ji rozhodne vyhledatů jenže Anastasie před ním skrývá tajemství. Vychovává totiž jeho dceru!
Miliardářovo prozření
Když se poprvé setkali, Nik se k Sybelle choval hrubě a arogantně. Protože věřil, že tahle svobodná matka chce jen využít bohatství jeho dědečka. Jejich vzájemná touha ovšem byla silnější než nenávist! Podaří se jim urovnat všechna nedorozumění, která je svedla dohromady?
Keywords: americká literatúra; love story