Tvrdohlavá Australanka. Milenka na jeden večer - Williamsová, Cathy; Shawová, Chantelle; Austinová, Jana; Šindelková, Jana (HarperCollins Polska sp. z o.o. Warszawa, 2020)
Tvrdohlavá Australanka
Leo je rozhodnutý splnit dědečkovo přání ? koupit obchodní dům v Dublinu. Když se rozjede nemovitost obhlédnout, spatří za pultem atraktivní dívku. Slovo dá slovo a oba spolu skončí v hotelovém pokoji.
Později však vyjde najevo, že Maddie, žena, která mu učarovala, je majitelkou obchodu, o který Leo tak stojí. A rázem jsou z nich soupeři!
Milenka na jeden večer
Aby Giannis uzavřel obchod, musí na veřejnosti vyvrátit svou pověst playboye. A k tomu mu nepomůže nikdo jiný než krásná a přitažlivá Ava. Přesvědčit ji, aby předstírala, že je jeho snoubenkou, není žádný problémů
Jenže když zjistí, že po vášnivé noci nosí Ava pod srdce jeho dítě, má jedinou možnost - přesvědčit ji, aby se stala jeho manželkou!
Keywords: americká literatúra; love story