Obchod s diamantem. Nevinné doznání - Williamsová, Cathy; Cravenová, Sara; Blatný, Marek; Rattusová, Zuzana (HarperCollins Polska sp. z o.o. Warszawa, 2019)
Obchod s diamantem
O osobní asistentce, jako je Abby, sní každý šéf. Spolehlivé, spořádané, výkonné a naprosto loajální. To vše dokáže Gabriel ocenit. Obzvlášť proto, že jeho samotného nic jiného než práce nezajímá. Tedy s výjimkou krásných žen, dlouhonohých a nápadných krasavic, kterým se Abby naštěstí vůbec nepodobá. Její čistě profesionální vztah k zaměstnavateli prochází zatěžkávací zkouškou událostí, do nichž je Abby vtažena.
Nevinné doznání
Nezkušená Alanna propadne kouzlu snědého cizince Zandora a stráví s ním vášnivou noc. Jenže pak se jejich cesty rozejdou. Když se však po letech znovu nečekaně setkají, Alanna nedokáže na jejich dávné setkání zapomenout. A tentokrát už před ním utíkat nebude!
Keywords: americká literatúra; love story