V římských uličkách - Marinelliová, Carol (HarperCollins Polska sp. z o.o, 2018)
Původně se Bastiano chtěl ucházet o koupi římského hotelu jenom proto, aby se pomstil svému konkurentoviů a bývalému příteli. Jenže to ráno, kdy se v pokoji potkal se Sophií, krásnou pokojskou, pocházející tak jako on ze Sicílie, všechno změnilo. Pomsta náhle ztratila jakýkoliv smysl, místo ní měl teď Bastiano plnou hlavu krásného těla, které mu tak ochotně vyšlo vstříců