Ledový kníže. V příboji vášně - Andersonová, Natalie; Haywardová, Jennifer; Měšťanová, Libuše; Drew, Karolína (HarperCollins Polska sp. z o.o. Warszawa, 2017)
Ledový kníže
Ani jeho vlastní bratr netuší, co se vlastně skrývá pod chladnou maskou Antonia, vládnoucího knížete ostrovní monarchie San Felipe. Až Bella, bývalá baletka, usilující o vybudování nového, poctivého života, v němž se bude moci všem hrdě podívat do očí, dostane možnost pod tuto škrabošku nahlédnout.
Dovolí jí ale Antonio více?
V příboji vášně
Byla to Sofía, kdo navrhl rozchod. Byla to Sofía, kdo navrhl ještě jednu noc. A Nik souhlasilů
Jenže jak měla Sofía vědět, že ta poslední noc, kterou se rozhodla s princem strávit, nezůstane bez následků? Bez následků, které je Nik ochoten řešit jediným způsobem - Sofía se za něj provdá a usedne po jeho boku na trůn jako královna.
Věřit jí už ale nikdy nebude!
Keywords: americká literatúra; love story