Polibek v gondole - Marinelliová, Carol (HarperCollins Polska sp. z o.o, 2018)
I ti nejmírnější se dokážou vzbouřit! A Lydia si pro svou vzpouru proti otčímovi, který ji byl ochoten pro blaho rodinné firmy strčit do postele neznámému muži, vybrala restauraci římského hotelu Grande Lucia! Možná jí sílu dala Itálie, kterou si zamilovala, přestože odtud před lety odjížděla zraněna... Náhodný svědek střetu Lydie s otčímem, Raul, vycítí příležitost. Onen muž, jemuž měla být Lydia předložena jako oběť, je jeho osobní nepřítel! A může být sladší pomsta, než když ho připraví o milenku? Jenže nenávist není zrovna dobrý základ, na němž by se dalo postavit něco dobrého! A Raul na to přijde v okamžiku, kdy pochopí, že od Lydie chce mnohem, mnohem více!