Kolotoč - Pilcherová, Rosamunde anglická autorka romancí 22. septembra 1924 - 6. februára 2019 (Liber Novus d.o.o, 2015)
Prue je inteligentná, umelecky založená, nezávislá a znudená. Pod nátlakom svojej matky, že má uzavrieť tradičné a nezaujímavé manželstvo, je rada, že môže uniknúť z Londýna a nájsť útočisko pri excentrickej a bohémskej tete v Cornwalle. Náhodné stretnutie s príťažlivým mladým umelcom na brehu mora vedie k idylickému letnému dňu plnému skúmania Cornwallskej krajiny a pobrežia. Daniela však niečo trápi a Prue, teraz do veci úplne zapletená, cíti povinnosť zistiť, čo to je.