Eros a Psyché - Panáková, Beata; Augustín, Martin (Múzy, 2015)
Nesmrteľný príbeh lásky boha Erosa a prekrásnej princeznej, pozemšťanky Psyché. Nikde na zemi ani na nebotyčnom Olympe, ktorý je sídlom nesmrteľných bohov, ešte nik nevidel takú utešenú tvár, také nádherné vlasy a takú ladnú postavu. Krása však nie vždy prináša šťastie. Závisť bohyne Afrodity a sestier priniesla Psyché útrapy, ale zároveň túžbu bojovať za nehynúcu lásku.