Vražedný príliv. 2/1 - Pettreyová, Dani americká autorka (i527.net s.r.o, 2020)
Telo zavraždeného priateľa vedie k tajomstvám. Stará láska prináša nebezpečenstvá. Všetko sa poriadne skomplikuje... Jedného poddôstojníka pobrežnej stráže zavraždia a druhý záhadne zmizne. Špeciálny agent Vyšetrovacieho úradu pobrežnej stráže Finn Walker sa tak púšťa do svojho doposiaľ najnebezpečnejšieho prípadu. K dispozícii má iba zopár stôp z miesta činu - z lode zmiznutého poddôstojníka. Pri vyšetrovaní musí Finn spolu so svojím tímom siahnuť až na dno svojich schopností. Už beztak zložitú situáciu skomplikuje príchod Gabby Rowleyovej, sestry vedúceho tímu, ktorá je investigatívnou reportérkou a k prípadu má neustále nejaké otázky. Jej návrat má vplyv nielen na Finnovu prácu, ale aj srdce. V minulosti mu ho svojím odchodom zlomila. Teraz však kvôli príbehu Gabby riskuje život a Finn sa obáva, že o ňu príde už navždy... Pátranie po pravde ich postupne pripútava k sebe a ani jeden z nich nemôže ignorovať, že to medzi nimi poriadne iskrí. Budú schopní prekonať svoje sklamania a predsudky z minulosti a podarí sa im vypátrať nepolapiteľného vraha, alebo sa dokonca aj oni stanú jeho ďalším terčom?