Všetky moje slzy - Bourneová, Holly anglická autorka 6. mája 1986 (SLOVART, spol. s r. o., 2021)
Po úspešnej trilógii Klub okašlaných báb a románoch Všetci sme snehové vločky a To sa môže stať len vo filme vydávame ďalšiu knihu od známej autorky kníh pre baby Holly Bourne s názvom Kde si ma rozplakal... Amelie sa zaľúbila do Reesa a verí, že ju má rád rovnako ako ona jeho. Po istom čase si však začína uvedomovať, že jej vzťah s ním prináša oveľa viac trápenia ako šťastia a radosti. Láska by predsa nemala bolieť. Rozhodne sa teda, že sa vráti na všetky miesta, kde ju Reese rozplakal. Možno tak pochopí, čo sa vlastne stalo, a ak zistí, čo sa pokazilo, konečne sa jej podarí hodiť všetko za hlavu a začať odznova. Holly Bourne svojou novou knihou znova dokazuje, že vie svojich čitateľov i vážnou témou rozosmiať, no aj dojať k slzám.