Zafírové zvádzanie. 5/2 - Featherová, Jane anglicko-americká autorka 1945 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2021)
Po Diamantovom pokušení nám Jane Featherová ponúka druhý diel pútavej trilógie z eduardovského obdobia s názvom Londýnske klenoty, zobrazujúcej osudy troch nerozlučných priateliek z vyššej spoločnosti.