Geografia - kolektív autorov (Slovart s.r.o, 2021)
Jedným z dôležitých predmetov v školských osnovách je geografia. Panuje totiž všeobecná zhoda v tom, že je dôležité, aby mal každý aspoň základné znalosti o svete. Môže sa však stať, že žiaci majú problémy s prípravou na hodiny tohto predmetu a rodičia tiež nemusia pochopiť všetko, čo sa majú ich deti naučiť. Príručka Geografia z edície Spolu to zvládneme sa im aj deťom môže preto stať neoceniteľným pomocníkom. Vďaka modernému vizuálnemu prístupu, založenému na postupnom výklade doplnenom farebnými ilustráciami a fotografiami, sú zrozumiteľne vysvetlené aj zložité geografické problémy. Kniha sa venuje všetkým hlavným okruhom fyzickej, humánnej a praktickej geografie - od stavby Zeme, počasia, rôznych ekosystémov a ľudských sídel cez globalizáciu, klimatickú zmenu, národy, štáty až po druhy máp a ich využívanie. Pri štúdiu pomôže rýchlo a jednoducho zvládnuť rôzne úskalia tohto predmetu a dospelým i deťom umožní spoločne si v nej čítať a diskutovať o svete.