Red wine 69 8. - Horňák, Roman pseudonym slovenského autora krimi (Liptovský Mikuláš Elist s.r.o., 2021)
Hovorí sa, že pomsta býva sladká, no z tejto priam mrazí. Čo bolo pre jedného zábavou a flirtom, pre druhého predstavovalo zradu, ktorá sa zmenila na diabolskú pomstu. Zahrávať sa s citmi sa skutočne nevypláca. A boj o holý život sa môže začať...
Detektívi sú vystavení desivému obrazu zla. Naozaj je niekto schopný niečoho takého? Skutočne dokáže niekto spáchať také ohavnosti na iných ľuďoch?
Hrôzostrašné nálezy končatín a znetvorených tielů Prečo? Kto za to môže? Aký dôvod má táto beštia, ktorá sa ani nedá nazvať človekom?
Veľa otázok, no žiadne odpovede.
Vrah musí byť odhalený skôr, ako dokoná svoj pekelný plán ľ pomstu za zradu, na ktorú tak dlho čakal.
Zlo nezabúda!
Zlo si brúsi zuby!
Zlo pachtí po krvi!
Keywords: Detektívny román podľa skutočnej udalosti; slovenská literatúra; kriminálne romány; súčasný slovenský autor; skutočný príbeh