Ežo a Gábor Vlkolinský - Hviezdoslav, Pavol Országh 1849-1921 (Perfekt, a.s, 2021)
Pri príležitosti storočnice od úmrtia najznámejšieho realistického básnika P. O. Hviezdoslava vraciame na pulty kníhkupectiev nezabudnuteľné diela Ežo a Gábor Vlkolinský. Ako bonus sme pridali aj pôsobivú epickú skladbu Zuzanka Hraškovie. Čarokrásna príroda a pohnuté osudy hlavných hrdinov sú spoločnými znakmi výberu. Do knihy sme zaradili aj slovníček archaizmov, aby aj súčasná generácia mohla Hviezdoslava pochopiť čo najhlbšie.