www.trápenie - Wilsonová, Jacqueline britská autorka 17. decembra 1945 (SLOVART, spol. s r. o., 2018)
Učiteľ Rýchloš vymyslel pre decká vo svojej triede super stránku ľ www.trapenie. Už žiadne nudné sedenie v kruhu a rozoberanie problémov. Koho niečo trápi, jednoducho to tam napíše a nemusí sa ani podpísať! Stačí počkať na dobré rady od spolužiakov a všetko je zrazu inak. V knihe je šesť príbehov, ktoré sú navzájom poprepájané. Autorkou siedmeho príbehu je dvanásťročná víťazka internetovej súťaže.