www.trápenie - Wilsonová, Jacqueline britská autorka 17. decembra 1945; Sharratt, Nick; Žačoková, Andrea (SLOVART, spol. s r. o. Bratislava, 2018)
Učiteľ Rýchloš vymyslel pre decká vo svojej triede super stránku ľ www.trapenie. Už žiadne nudné sedenie v kruhu a rozoberanie problémov. Koho niečo trápi, jednoducho to tam napíše a nemusí sa ani podpísať! Stačí počkať na dobré rady od spolužiakov a všetko je zrazu inak. V knihe je šesť príbehov, ktoré sú navzájom poprepájané. Autorkou siedmeho príbehu je dvanásťročná víťazka internetovej súťaže.
Keywords: anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; pre čitateľov od 7 rokov