Diabol, čo ju skrotil - Lindseyová, Johanna americká autorka 10. marca 1952 - 27. októbra 2019 (IKAR, 2008)
Ofélia Reidová bola najžiaducejšou a zároveň najnenávidenejšou ženou Anglicka. Niet divu - celý život robila všetko pre to, aby dosiahla oboje. Keď tesne pred svadbou dá košom markízovi Duncanovi MacTavishovi, netuší, že sa ho navždy nezbavila. Jeho priateľ Rafael Locke, vikomt z Lynnfieldu, sa totiž s Duncanom stavil, že Oféliu skrotí a vráti do jeho náručia. Vráti?