Dobrodružstvá rušňa Tomáša 3 - Awdry, W., 1911-1997; Grančajová, Mária (EGMONT Bratislava, 2008)
Užitočné rušne z ostrova Sodor prichádzajú za vami s piatimi dočista novými príbehmi. Dozviete sa o veľkom rušni Mudrochovi, o statočnom Freddiem, o veselej lokomotíve Rosie, a tiež o Nevillovi, čo sa chcel hneď s každým kamarátiť
Keywords: beletria