Dobrodružstvá rušňa Tomáša 2 - Awdry, W., 1911-1997; Grančajová, Mária (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Užitočné rušne z ostrova Sodor prichádzajú za vami s piatimi dočista novými príbehmi. Dozviete sa o veľkom rušni Mudrochovi, o statočnom Freddiem, o veselej lokomotíve Rosie, a tiež o Nevillovi, čo sa chcel hneď s každým kamarátiť
Keywords: beletria