Poviedky - Rankov, Pavol (Bagala, 2013)
Poviedky z doterajšej tvorby Pavla Rankova, laureáta Ceny Ivana Kraska, Premio Letterario Internazionale Jean Monnet a Ceny Európskej únie za literatúru vychádzajú v súbornom vydaní.