Väzenia, v ktorých sme sa rozhodli žiť - Lessing, Doris (Inaque, 2017)
Samozrejme, že sa nájdu originálne mysle, ľudia, ktorí si stoja za svojím, ktorí sa nestanú obeťou potreby hovoriť alebo robiť to, čo všetci ostatní. Ale je ich málo. Veľmi málo.