Naše hrôzyplné dejiny : Barbarski slovania - Beutelhauser, Róbert (slovart, 2016)
Nielen svetová história je hrôzostrašná, príšerná, nechutná a... zaujímavá. Aj na našom území sa diali čudesné veci. Kde sme sa tu vzali? Čo nám na našom území zanechali hrozní Avari? Prečo sa ľudia báli Perúna? Kto boli trojjazyčníci? Koľko hrivien stojí táto kniha? Okrem odpovedí na tieto otázky si v hrôzostrašných slovanských dejinách prečítate aj o hľadaní Veľkej Moravy, o tom, čím sa Slovania opíjali a ako sa zabávali a veľa ďalšieho.