Tvoje dieťa ako šanca pre teba - Jordánová, Zdeňka, 1956- (Eugenika, 2008)
Autorka, ktorá je skúsenou poradkyňou, terapeutkou a duchovnou učiteľkou, v tejto knihe láskavo a citlivo rozpráva o rodičovstve a deťoch. Jemne nás upozorňuje na chyby, ktorých sa bežne dopúšťame, na potreby našich detí, no zároveň aj na naše vlastné potreby. Podáva príklady zo života, vysvetľuje a najmä múdro radí.