Harry Potter a dary smrti. 7 - Rowling, J. K., 1965- (Ikar, 2015)
Harry čaká na Privátnej ceste. Fénixov rád prichádza, aby ho čo najbezpečnejšie presunul preč od Voldemorta a jeho pomocníkov. Ale čo bude Harry robiť potom? Ako má splniť dôležitú a zdanlivo nemožnú úlohu, ktorú mu zanechal profesor Dumbledore? Okrem nich však musí čeliť pokušeniu, ktoré prenasledovalo čarodejníkov po niekoľko generácií. Dá sa zlákať túžbou po Daroch Smrti?