Harry Potter a dary smrti 7 - Rowling, J. K., 1965-; Kralovičová, Oľga, 1957- (Bratislava Ikar, 2015)
Harry čaká na Privátnej ceste. Fénixov rád prichádza, aby ho čo najbezpečnejšie presunul preč od Voldemorta a jeho pomocníkov. Ale čo bude Harry robiť potom? Ako má splniť dôležitú a zdanlivo nemožnú úlohu, ktorú mu zanechal profesor Dumbledore? Okrem nich však musí čeliť pokušeniu, ktoré prenasledovalo čarodejníkov po niekoľko generácií. Dá sa zlákať túžbou po Daroch Smrti?
Mäkká väzba
Kniha je súčasťou Harry Potter Box
Keywords: anglická próza -- príbehy fantastické; fantastické romány