Spoznaj veci okolo seba Dinosaury encyklopédia - Benton, Mike, prof.; Lukáč, Martin (Svojtka Co., 2017)
Populárna encyklopédia o dinosauroch od dinosaurológa prof. Mikea Bentona.
Keywords: anglická próza -- encyklopédia