Grázlik Gabo A upírska zombia - Simon, Francesco; Zaicová, Darina (SLOVART Bratislava, 2013)
Decká z Gabovej triedy strávia noc v mestskom múzeu. To ale bude nuda! Čo Gabo komu urobil, že ho život ustavične trestá. Ešte šťastie, že tam v noci strašia upíri a kadejaké iné príšery! Grázlik Gabo si teda opäť zgustne. Okrem toho napíše poviedku, urobí poriadok v školskej jedálni, navarí a vymyslí ďalší geniálny plán, ako si splniť všetky povinnosti, prekabátiť Vzorného Vilka a navyše sa aj skvele zabaviť.
Keywords: anglická próza -- pre deti a mládež