Finančná gramotnosť pre 1. stupeň základných škôl - Reiterová, Monika (Ikar Bratislava, 2016)
Pracovný zošit motivuje deti k zodpovednosti, a to nie len v oblasti financií. Nápadité úlohy s využitím rébusov, krížoviek, práce s PC, zisťovania v teréne, diskusie v triede, rozhovorov v rodine či príbehov zo života deti určite zaujmú. Nechýbajú ani vtipné didaktické hry na praveké a stredoveké trhovisko, poisťovňa, behavé učenie a pod. s popisom pravidiel. Metodickú príručku Pokyny pre učiteľov si môžu pedagógovia stiahnuť na www.priroda.sk.
Vo vydavateľstve Ikar prvé vydanie
Keywords: finančná gramotnosť