Finančná gramotnosť : pre 2. stupeň základných škôl - Reiterová, Monika (Ikar, 2016)
Zaujímavý citát na zamyslenie uvádza kapitoly pracovného zošita, ktorý zorientuje žiakov vo svete financií. Získajú poznatky, ako financie správne plánovať, sporiť aj investovať. Rôzne úlohy sú prepojené s reálnym životom, pri ich riešení žiaci uplatnia vedomosti z rôznych predmetov, tímovú prácu a moderné informačné zdroje. V závere publikácie nájdu žiaci návod na hru PixWords. Metodickú Príručku pre učiteľa si môžu záujemcovia stiahnuť na www.priroda.sk.